Turgut Reis İlkokulu

Telefon : 02164192320
WEB https://sultanbeyliturgutreisilkokulu.meb.k12.tr
Adres : TURGUT REİS MAH. CİLVEGÖZÜ SK. TURGUT REIS ILKOKULU BLOK NO: 13/1 SULTANBEYLİ / İSTANBUL
VİZYON : Mevcut kaynakları en verimli şekilde kullanarak ,çağa ayak uydurmayı başarabilen ,eğitim seviyesi yüksek, insani değerleri önemseyen ,kendini her alanda yetiştirmiş bireylere sahip kurum olmak.
MİSYON : Türk Milli Eğitiminin Temel Amaç ve İlkeleri doğrultusunda ,Dünyanın aradığı barış ve huzur ortamını, geçmişte olduğu gibi gelecekte de sağlayacak olan güçlü Türkiye´ nin var olması için; vatanına, milletine, ailesine, yaşadığı çevreye karşı duyarlı; ileri görüşlü, değerlerine bağlı, dinamik, ahlaklı, cesur yürekler yetiştirmektir.
BAŞARILAR : 2013-2014 Sultanbeyli İlçesi Yılın Kaliteli Okulu Üçüncülüğü 2016-2017 Sultanbeyli Çocuk Oyunları Sultanbeyli ikinciliği

Saatler : Sabah Grubu : 08.00-12.50 Öğle Grubu : 13.10-18.00
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer (Doğal gaz)
Servis :
Ulaşım : İlçe Emniyet Müdürlüğüne 250 m
Yerleşim Yeri : Turgut Reis Mahallesi Bağlık Caddesi Cilvegözü Sokak No:13 SULTANBEYLİ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 1200 mt
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler : ROBOTİK SINIF ÇALIŞMALARI
Proje Çalışmaları : ZEKA OYUNLARI SINIFI HER ÇOCUK BAŞARIR BEN TEMİZİM , SINIFIM TEMİZ ÇEVRE GÖNÜLLÜSÜ AL GÖTÜR OKU GETİR TURGUT REİS İLKOKULUNUN ‘’KİTAPHANESİ’’